Kommunens webbplatser

Dags för årets företagsfest!

- Välkommen till Näringslivskvällen 2023

Den 11 oktober är det dags för näringslivskväll – en kväll full av mingel, inspiration, nätverkande och en möjlighet att fira tillsammans.

Kvällen arrangeras av Växjö kommun tillsammans med Företagarna i Växjö och syftar till att uppmärksamma och hylla alla fantastiska företagare i vår kommun.

Anmäl dig till festen här

Priser som delas ut under kvällen är:

  • Årets företagare i Växjö kommun
  • Årets Unga företagare i Växjö kommun
  • Årets nyföretagare i Växjö kommun
  • Växjö kommuns innovationspris
  • Växjö kommuns pris för socialt företagande och engagemang

Tid och plats

Näringslivskvällen arrangeras på Växjö Konserthus den 11 oktober klockan 17.30 - 23.00.

Kanske är det ditt företag som vinner i år?

Vi ses på årets företagsfest!

Vilken kväll, vilka priser, vilken Näringslivskväll!

Den 12 oktober gick den allra första Näringslivskvällen av stapeln. Kvällen som anordnades av Växjö kommun, tillsammans med Företagarna i Växjö, var ett sätt för att uppmärksamma och hylla alla fantastiska företagare i kommunen. Och vilken kväll det blev! Lite fler än 250 företag deltog i höstens mesta företagsfest som ägde rum på Konserthuset i Växjö. Det blev, mingel, nätverkande, underhållning, utdelning av priser och mycket mer.

Vinnare av priset Årets Företagare i Växjö kommun blev Ola Johansson och Gustaf Karlsson, grundare av Venture Design, medan priset för Årets Unga Företagare kneps av Oskar Jonsson, grundare av Smålands Skafferi. Grattis till er! För framtida innovatörer, instiftades även ett nytt innovationspris för att främja det lokala näringslivet. Kanske blir det ditt företag som nomineras till detta pris nästa år?

Så tack alla ni företagare som deltog på årets fest! Hoppas vi ses igen nästa år. Och välkomna alla nya företagare som vill vara med och fira tillsammans med oss då!

Uppdaterad: 08-augusti-2023