Kommunens webbplatser

Söker du personal?

I samarbete med Arbetsförmedlingen erbjuder Växjö kommun dig som företagare en digital tjänst som hjälper dig att hitta rätt rekryteringssätt, och därmed rätt personal och kompetens till din verksamhet.

Fyll i den kompetens du behöver så visas det rekryteringssätt som passar dig bäst. Ibland kan det vara mer effektivt att själv leta i Arbetsförmedlingens utbud än att publicera en platsannons.

Oavsett vad du blir rekommenderad kan du alltid välja något av de andra rekryteringssätten.

Inför sommarsäsongen kan det vara viktigt att rekrytera vikarier för semesterlediga medarbetare. Linnéuniversitetets studenter är en tillgång för dig som letar nya medarbetare. Använd vår rekryteringsportal!

Arbetsgivare – nå studenter om sommarjobb | lnu.se

Växjö kommun erbjuder arbetsmarknadsinsatser individuellt och i grupp med målet att fler personer ska göra stegförflyttningar mot jobb eller utbildning.

Kommunens arbetsmarknadshandläggare kan hjälpa ditt företag som har behov av kompetens och samtidigt vill ta ett socialt ansvar. Vi finns med som stöd inför och under eventuell anställning eller praktik.

  • Vi engagerar oss i ditt företag och hur er kravprofil ser ut.
  • Vi matchar kandidater mot ditt företag och förbereder bland annat för arbetsuppgifter, arbetsplatskultur, värderingar, skyldigheter.
  • Vi finns med som stöd vad gäller olika anställningsstöd och anställningsformer.
  • Vi kan vid behov bidra till språkutveckling för individen på arbetsplatsen.
  • Vi finns med under hela processen och engagerar oss för en långsiktig lösning, både för dig som arbetsgivare och dina nya medarbetare.

Vi har gärna en dialog mer dig gällande företagsanpassad rekryteringsträff eller annan form för rekrytering.

Kontakt och mer information? Kontakta David Östergren på David.ostergren@vaxjo.se

Uppdaterad: 28-februari-2024