Kommunens webbplatser

Lediga lokaler

Hitta lediga lokaler i lokalregistret för kontor, handel, industri, logistik och lager. Genom vårt samarbete med lokalguiden kan du som företagare i Växjö via lokalguiden skapa en kostnadsfri sökprofil.

Om du har ett konto

Genom vårt samarbete med Objektvision erbjuder vi dig som fastighetsägare att utan kostnad annonsera din lediga lokal.

Skapa konto

Har du inget konto börjar du med att skapa ett användarkonto. Kom ihåg att uppdatera dina annonser när du hyr ut någon lokal eller får nya lediga lokaler. Objektvision kommer att påminna dig om uppdateringen med jämna mellanrum.

Annonserar du lediga lokaler direkt på den egna webbplatsen och vill slippa uppdatera på flera platser? Då erbjuder Lokalguiden även en betaltjänst där du hanterar lokalerna på den egna sidan medan de dagligen uppdaterar annonserna automatiskt i lokalguiden. För mer information kontakta kommun@lokalguiden.se.

Vill du ta emot förfrågningar genom kommunen?

I de fall företaget inte hittar rätt lösning via mark- och lokalregistret erbjuder Växjö kommun en enkel e-tjänst där vi kan skicka ut en förfrågan i vårt nätverk av fastighetsägare. Förfrågningarna skickas alltid till alla de fastighetsägare som önskar vara med på sändlistan. Har du en tänkbar lösning för företaget tar du kontakt direkt med den kontaktperson som finns angiven i förfrågan.

Vill du vara med på sändlistan, fyll i formuläret på denna sida och beskriv kort vad du har för fastigheter och vilken typ av lokaler du hyr ut.

Uppdaterad: 22-december-2023