Kommunens webbplatser

Nyhetsbrev Näringsliv och tillväxt

Med vårt digitala nyhetsbrev får du ta del av intressanta nyheter som rör näringslivet i Växjö kommun. Vi skickar ut nyhetsbrevet cirka tio gånger per år. Det senaste nyhetsbrevet finns alltid tillgängligt på den här sidan.

Naringsliv och tillvaxt maj - logotyp

Prenumerera på Näringsliv och tillväxt

Du kan prenumerera på nyhetsbrevet. Det gör du genom att lämna din e-postadress i länken på denna sida. Du kan när som helst avsluta din prenumeration genom att avregistrera dig. Då raderas dina uppgifter hos oss.

Integritetspolicy

För att prenumerationen ska fungera sparar vi dina personuppgifter. Det är din mejladress som sparas, den som du själv angivet vid prenumerationen. Inga övriga uppgifter finns sparade. Om du inte vill att vi ska spara dessa uppgifter har du när som helt möjlighet att meila naringsliv@vaxjo.se och begära att avsluta av prenumerationen, då stryker vi alla uppgifter. I nyhetsbreven kan du begära avslut av din prenumeration, då stryks också alla uppgifter.

Vi tillämpar alltid gällande personuppgiftslagstiftning när vi behandlar dina personuppgifter. Syftet med personuppgiftsbehandlingen är för att du ska få det begärda nyhetsbrevet från näringslivskontoret på Växjö kommun. Dina personuppgifter kommer att sparas så länge som du själv väljer att vara prenumerant och som kommunen kan ha en skyldighet att arkivera dem enligt lag och kommunala bestämmelser.

Du har rätt till information om när och hur dina personuppgifter behandlas. Du har även rätt att få dina uppgifter rättade och raderade under din prenumeration. Du har även rätt att begära information om vilka personuppgifter som behandlas om dig, ett så kallat registerutdrag.

Personuppgiftsansvarig för behandlingen är Växjö kommun. För att utöva dina rättigheter och exempelvis begära ett registerutdrag kan du vända dig till näringslivsavdelningen på Växjö kommun genom att ringa telefon 0470-410 00 eller skicka mejl till naringsliv@vaxjo.se.

Växjö kommun har även ett dataskyddsombud som du kan vända dig till, ring telefon 0470-410 00 eller skicka mejl till dataskyddsombud@vaxjo.se.

Hos Integritetsskyddsmyndigheten finns mer information om bland annat dataskyddsförordningen (GDPR) och dina rättigheter.

Uppdaterad: 21-december-2021